TechCapital

TECH-ELEKTRO

TECH-CAPITAL is intermediair van technische professionals, onder meer binnen de Elektrotechniek. Zoals Laagspanning, Hoogspanning, Meet & Regeltechniek, Data, Beveiliging, VRI installaties.

Het vak elektrotechniek is verweven in tal van verschillende branches. Denk maar aan de bouw, industrie, infra of retail. Het komt ook voor in bewoonde omgevingen zoals de utiliteit en woningbouw, zorginstellingen en ziekenhuizen.

Binnen ieder haar eigen werkveld spelen andere zaken waar wij op in spelen. Of het nu gaat om een servicegerichte omgeving, renovatie of nieuwbouw wij zijn dienen wij op de hoogte hoe deze processen in de praktijk werken. Voor onze opdrachtgevers richten wij ons op de invulling van technische functies en bieden onze professionals nieuwe carrièremogelijkheden.

Neem contact met ons op! Bekijk onze vacatures

Bekijk onze Elektro vacatures

Zelfstandig keurmeester

Regio Rotterdam | 40
Ben jij op zoek naar een baan als keurmeester met uitzicht op opleidings- en doorgroeimogelijkheden? Dan is één van onze opdrachtgevers mogelijk op zoek naar jou! Wat ga je doen? Als zelfstandig keurmeester controleer en keur je arbeidsmiddelen van de opdrachtgever, waaronder elektrisch (hand)gereedschap, trappen, ladders enzovoorts. Indien nodig ben je in staat om kleine reparaties en onderhoud uit te voeren. Je werkt vanuit de werkplaats van het bedrijf, maar bent ook bereid om op locatie te werken als de situatie hierom vraagt.Wat ga je doen?
Reageren

BIM-Revit Modelleur

Eindhoven | Fulltime
Voor een van onze relaties zijn wij op zoek naar een ambitieuze Elektrotechnicus/BIM Modelleur. Als BIM Modelleur werk je aan het ontwerp van elektrotechnische installaties. Dit doe je in nauw samenspel met de projectleiders en adviseurs van de diverse ontwerpteams binnen de organisatie. Je ondersteunt de projectmanagers bij diverse projecten en hebt zodoende een groot aandeel in het ontwerpen van technische installaties binnen gebouwen. Dit in een specialistische omgeving waarin je gestimuleerd wordt jezelf te ontwikkelen.
Reageren

Junior Monteur Elektrotechniek

Alphen aan den Rijn | 38
Heb je een opleiding binnen de elektrotechniek en ben je op zoek naar een mooie, uitdagende en duurzame kans bij een mooi bedrijf? Tech-Capital helpt je hierbij!. Elektrotechniek is een breed begrip. Van nieuwbouw of renovatie, service en onderhoud, burgerwerk, utiliteit of infra, op een vaste locatie of door het land, wel of geen storingsdiensten enzovoorts.. Jij als elektromonteur sluit misschien naadloos aan op de ene functie, terwijl de andere functie beter bij iemand anders past. Hier heb je al vast een beeld bij. Omdat onze ervaring leert dat dit beeld niet altijd aansluit bij wat men in de praktijk ervaart bieden we bij twijfel proefstages aan waar je in de keuken van een van onze opdrachtgevers kan kijken. Voor verschillende relaties (landelijk) zijn wij op zoek naar enthousiaste en leergierige elektromonteurs die zich in een bepaald segment willen verdiepen. Dit zal deels gebeuren middels learning on the job maar zeker ook door gefaciliteerde ondersteunende opleidingen. Doelstelling is altijd om je klaar te stomen voor een vaste aanstelling bij 1 van onze relaties. Hierdoor kom je bij Tech-Capital in aanmerking voor langdurige dienstbetrekkingen.
Reageren

Elektromonteur

Landelijk | 40
In de functie van elektromonteur zal je je bezighouden met het installeren, aansluiten en in bedrijf stellen van elektrische bedienbare schuifpoorten, slagbomen en stroomschoksystemen. Daarnaast behoort het oplossen van storingen aan bovengenoemde installaties en kleine mechanische reparatiewerkzaamheden aan hekwerken en poorten tot je takenpakket.
Reageren

Werkvoorbereider OV/VRI

Zoetermeer | 40
Als werkvoorbereider werk je nauw samen met een uitvoerder en ben je in hoofdlijnen verantwoordelijk voor het voorbereiden en bewaken van de technische uitvoering, van de aan jouw toegewezen projecten bij verschillende gemeenten. In samenwerking met de uitvoerder stel je de planningen van de projecten op en zorg je voor een goede overdracht incl. de opvolging van de uitvoering. Je stelt de uitvoeringsdocumenten op en je beheert deze. Je signaleert risico’s en rapporteert meerwerk bij de klanten, draagt zorg voor de bestelling van materialen en bewaakt de leverdatum. Ook verricht je revisiewerk en draag je zowel intern als extern zorg voor de oplevering daarvan.
Reageren
Alle vacatures