TechCapital

TECH-ELEKTRO

TECH-CAPITAL is intermediair van technische professionals, onder meer binnen de Elektrotechniek. Zoals Laagspanning, Hoogspanning, Meet & Regeltechniek, Data, Beveiliging, VRI installaties.

Het vak elektrotechniek is verweven in tal van verschillende branches. Denk maar aan de bouw, industrie, infra of retail. Het komt ook voor in bewoonde omgevingen zoals de utiliteit en woningbouw, zorginstellingen en ziekenhuizen.

Binnen ieder haar eigen werkveld spelen andere zaken waar wij op in spelen. Of het nu gaat om een servicegerichte omgeving, renovatie of nieuwbouw wij zijn dienen wij op de hoogte hoe deze processen in de praktijk werken. Voor onze opdrachtgevers richten wij ons op de invulling van technische functies en bieden onze professionals nieuwe carrièremogelijkheden.

Neem contact met ons op! Bekijk onze vacatures

Bekijk onze Elektro vacatures

Field Service Engineer

Den Bosch | 40
Je komt te werken bij dé marktleider binnen Nederland en met een breed assortiment bewerkingsmachines van topmerken leveren zij aan klanten in Nederland en België. Het bedrijf, dat zijn oorsprong vindt in 1978, verkoopt zijn producten onder diverse succesvolle internationale merknamen. Onze opdrachtgever is een innovatief bedrijf die altijd bezig is met vooruitstrevende ontwikkeling, dit maakt aandacht en opleiding richting haar werknemers heel belangrijk. Onze opdrachtgever geeft advies, installeert en programmeert machines, maakt waar nodig maatwerk, traint en ondersteunt gebruikers, verricht keuringen, onderhoudt en repareert machines en verkoopt zelfs gebruikte machines. Ze worden echt gezien als de specialist in de markt. Werk je graag in de bewerkingsmachinebranche en werk je graag met machines die voorzien zijn van de nieuwste technologieën? Spreekt een prettige en familiaire werksfeer binnen een dynamisch bedrijf je aan en ben je op zoek naar een goede baan met zekerheid voor de toekomst en leuke collega's? Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een Field Service Engineer De functie: Op locatie verricht je zelfstandig onderhoudswerkzaamheden uit aan machines voor diverse klanten zoals kleine en middelgrote bedrijven alsook bij grote internationaal bekende klanten. Je weet je te profileren als dé specialist.
Reageren

Monteur Keuring en Onderhoud bewerkingsmachines

Den Bosch | 40
Je komt te werken bij dé marktleider binnen Nederland en met een breed assortiment bewerkingsmachines van topmerken leveren zij aan klanten in Nederland en België. Het bedrijf, dat zijn oorsprong vindt in 1978, verkoopt zijn producten onder diverse succesvolle internationale merknamen. Onze opdrachtgever is een innovatief bedrijf die altijd bezig is met vooruitstrevende ontwikkeling, dit maakt aandacht en opleiding richting haar werknemers heel belangrijk. Onze opdrachtgever geeft advies, installeert en programmeert machines, maakt waar nodig maatwerk, traint en ondersteunt gebruikers, verricht keuringen, onderhoudt en repareert machines en verkoopt zelfs gebruikte machines. Ze worden echt gezien als de specialist in de markt. Werk je graag in de bewerkingsmachinebranche en werk je graag met machines die voorzien zijn van de nieuwste technologieën? Spreekt een prettige en familiaire werksfeer binnen een dynamisch bedrijf je aan en ben je op zoek naar een goede baan met zekerheid voor de toekomst en leuke collega's? Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een Monteur Keuring en Onderhoud bewerkingsmachines De functie: Op locatie verricht je zelfstandig keuring en onderhoudswerkzaamheden uit aan machines voor diverse klanten zoals kleine en middelgrote bedrijven alsook bij grote internationaal bekende klanten.
Reageren

Allround Mechanisch Monteur

Den Bosch | 40
Je komt te werken bij dé marktleider binnen Nederland en met een breed assortiment bewerkingsmachines van topmerken leveren zij aan klanten in Nederland en België. Het bedrijf, dat zijn oorsprong vindt in 1978, verkoopt zijn producten onder diverse succesvolle internationale merknamen. Onze opdrachtgever is een innovatief bedrijf die altijd bezig is met vooruitstrevende ontwikkeling, dit maakt aandacht en opleiding richting haar werknemers heel belangrijk. Onze opdrachtgever geeft advies, installeert en programmeert machines, maakt waar nodig maatwerk, traint en ondersteunt gebruikers, verricht keuringen, onderhoudt en repareert machines en verkoopt zelfs gebruikte machines. Ze worden echt gezien als de specialist in de markt. Werk je graag in de bewerkingsmachinebranche en werk je graag met machines die voorzien zijn van de nieuwste technologieën? Spreekt een prettige en familiaire werksfeer binnen een dynamisch bedrijf je aan en ben je op zoek naar een goede baan met zekerheid voor de toekomst en leuke collega's? Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een Allround Mechanisch Monteur De functie: Op locatie verricht je zelfstandig allerhande montagewerkzaamheden aan machines voor diverse klanten zoals kleine en middelgrote bedrijven alsook bij grote internationaal bekende klanten. Je weet je te profileren als een allround Mechanisch monteur waarbij elektrotechnische ervaring een grote pre is. Naast de standaard montageactiviteiten kun je ook werktuigbouwkundige tekeningen en pneumatische schema’s lezen. Je hebt de ambitie jezelf verder te ontwikkelen en te ontplooien.
Reageren

Werkvoorbereider Elektrotechniek

Rotterdam | 40
Samen ben je bezig om het beste resultaat voor de klant te realiseren. Je maakt hiervoor een plan met de projectleider. Bij de projecten ben je bezig met onder andere: *Het opstellen van calculaties; *Het verrichten van bestellingen bij diverse leveranciers; *Het bedenken van slimme oplossingen; *Het onderhouden van contact met zowel de klanten, leveranciers als monteurs.~
Reageren

Werkvoorbereider Installatietechniek

Rotterdam | 40
Samen ben je bezig om het beste resultaat voor de klant te realiseren. Je maakt hiervoor een plan met de projectleider. Bij de projecten ben je bezig met onder andere: *Het opstellen van calculaties; *Het verrichten van bestellingen bij diverse leveranciers; *Het bedenken van slimme oplossingen; *Het onderhouden van contact met zowel de klanten, leveranciers als monteurs.~
Reageren
Alle vacatures