TechCapital

TECH-INFRA

TECH-CAPITAL is intermediair van technische professionals, onder meer binnen de Infra Techniek.

Binnen deze discipline verzorgen wij oplossingen voor personeelsvraagstukken binnen de Gas, Elektra & Water infrastructuren. Deze infrastructuren kunnen zich zowel ondergronds als bovengronds bevinden, waar gecertificeerd personeel een eis is.

Het aanbod van deze gespecialiseerde professionals loopt uiteen van werkzaamheden binnen het aardgasnet, elektranet en drinkwaternet. Hierin worden veel verschillende soorten functies bekleed van monteur, tot uitvoerder, werkvoorbereider, projectleider en tekenaar.

Omdat je binnen functies elke dag als team zult werken, is het belangrijk dat er naast een match op harde criteria, ook een match ontstaat op basis van bedrijfscultuur en karaktereigenschappen.

Neem contact met ons op! Bekijk onze vacatures

Bekijk onze Infra vacatures

Projectuitvoerder Infra

Westland | 40
Ter versterking van het uitvoeringsteam is onze relatie op zoek naar een fulltime Projectuitvoerder. Deze vacature biedt je de unieke kans om je met het team te richten op het realiseren van energieaansluitingen binnen de utiliteit en woningen. Tevens bewaak en coördineer je het onderhoud evenals de investeringsprogramma's. Van belang hierbij is dat de gestelde randvoorwaarden in acht gehouden worden . Zodoende bestaan de werkzaamheden onder andere uit; * Controlerende werkzaamheden. Denk hierbij aan het controleren van projectmappen en het in kaart brengen van de te verrichten werkzaamheden. Noodzakelijke wijzigingen ten aanzien van de te verrichte werkzaamheden herkennen evenals het borgen van optimale werkomstandigheden zodat de werkzaamheden op een efficiënte wijze verricht kunnen worden. Aspecten die hierbij meespelen zijn Veiligheid en ARBO en de aanwezigheid van VGM-plannen. * Je geeft invulling aan een rapporterende rol. Zo rapporteer je de voortgang van de toegewezen projecten aan de Projectleider. * Je stelt verbetervoorstellen voor. Vanuit jouw bevindingen kom je tot een gewogen advies voor wat betreft risico's, tijd en het financiële aspect. * Het verzorgen/stroomlijnen van de interne communicatie aan de toegewezen projectmedewerkers. * Materiaal- en materieelverzorging * Het verzorgen van de administratieve afhandeling van het project. * Het geven van operationeel leiding aan aangewezen medewerkers * Het opvolgen van complexe storingen en/of klachten.
Reageren

Hoofduitvoerder GWE (Infra Techniek)

Landelijk | 40
Als hoofduitvoerder coördineer, begeleid en controleer je alle technische en commerciële werkzaamheden van de (assistent) uitvoerders bij de aanleg en het onderhoud van kabels en leidingen. De werkzaamheden betreffen: * In overleg met de bedrijfsleider en (assistent) uitvoerders ervoor zorgdragen dat een opdracht wordt uitgevoerd volgens alle geldende richtlijnen, kwaliteits-, veiligheids- en milieueisen; * Contact onderhouden met de opdrachtgevers inzake technisch en financiële zaken; * Aansturen van (assistent) uitvoerders; * Zorgdragen voor een goede start van de werkzaamheden: uitleg geven aan de (assistent) Uitvoerders over de opdracht, zowel technisch en financieel; * Bijhouden van een gedegen projectadministratie. Verantwoordelijk zijn voor de controle van de kostenaspecten van een project; * Controleren en vastleggen van kwaliteits-, veiligheids- en milieueisen.
Reageren

Monteur Openbare Verlichting

Omgeving Zoetermeer & Halsteren | 40
Voor deze duurzame vacature zijn wij op zoek naar een sociale elektrotechneut met affiniteit voor de infratechniek. Als Monteur Openbare Verlichting werk je aan het samenstellen én plaatsen van lichtmasten op het kabelnet. Zodoende bestaan de werkzaamheden onder andere uit: * Het plaatsen en aansluiten van verlichting, verzorgen administratie, * Het verzorgen van technische voorbereidingen, * Het signaleren van meer/minder werk, * Het maken van aansluitschetsen, * Het doen van verbetervoorstellen, * Het uitvoeren van reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Je voert jouw werkzaamheden zowel alleen als in teamverband uit en stelt je op als ambassadeur van de organisatie. Je bent veelvuldig in contact met klanten en bent in staat de klantwens naar mogelijke oplossingen door te vertalen.
Reageren
Alle vacatures