TechCapital

TECH-INFRA

TECH-CAPITAL is intermediair van technische professionals, onder meer binnen de Infra Techniek.

Binnen deze discipline verzorgen wij oplossingen voor personeelsvraagstukken binnen de Gas, Elektra & Water infrastructuren. Deze infrastructuren kunnen zich zowel ondergronds als bovengronds bevinden, waar gecertificeerd personeel een eis is.

Het aanbod van deze gespecialiseerde professionals loopt uiteen van werkzaamheden binnen het aardgasnet, elektranet en drinkwaternet. Hierin worden veel verschillende soorten functies bekleed van monteur, tot uitvoerder, werkvoorbereider, projectleider en tekenaar.

Omdat je binnen functies elke dag als team zult werken, is het belangrijk dat er naast een match op harde criteria, ook een match ontstaat op basis van bedrijfscultuur en karaktereigenschappen.

Neem contact met ons op! Bekijk onze vacatures

Bekijk onze Infra vacatures

Field Service Engineer

Den Bosch | 40
Je komt te werken bij dé marktleider binnen Nederland en met een breed assortiment bewerkingsmachines van topmerken leveren zij aan klanten in Nederland en België. Het bedrijf, dat zijn oorsprong vindt in 1978, verkoopt zijn producten onder diverse succesvolle internationale merknamen. Onze opdrachtgever is een innovatief bedrijf die altijd bezig is met vooruitstrevende ontwikkeling, dit maakt aandacht en opleiding richting haar werknemers heel belangrijk. Onze opdrachtgever geeft advies, installeert en programmeert machines, maakt waar nodig maatwerk, traint en ondersteunt gebruikers, verricht keuringen, onderhoudt en repareert machines en verkoopt zelfs gebruikte machines. Ze worden echt gezien als de specialist in de markt. Werk je graag in de bewerkingsmachinebranche en werk je graag met machines die voorzien zijn van de nieuwste technologieën? Spreekt een prettige en familiaire werksfeer binnen een dynamisch bedrijf je aan en ben je op zoek naar een goede baan met zekerheid voor de toekomst en leuke collega's? Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een Field Service Engineer De functie: Op locatie verricht je zelfstandig onderhoudswerkzaamheden uit aan machines voor diverse klanten zoals kleine en middelgrote bedrijven alsook bij grote internationaal bekende klanten. Je weet je te profileren als dé specialist.
Reageren

Monteur Keuring en Onderhoud bewerkingsmachines

Den Bosch | 40
Je komt te werken bij dé marktleider binnen Nederland en met een breed assortiment bewerkingsmachines van topmerken leveren zij aan klanten in Nederland en België. Het bedrijf, dat zijn oorsprong vindt in 1978, verkoopt zijn producten onder diverse succesvolle internationale merknamen. Onze opdrachtgever is een innovatief bedrijf die altijd bezig is met vooruitstrevende ontwikkeling, dit maakt aandacht en opleiding richting haar werknemers heel belangrijk. Onze opdrachtgever geeft advies, installeert en programmeert machines, maakt waar nodig maatwerk, traint en ondersteunt gebruikers, verricht keuringen, onderhoudt en repareert machines en verkoopt zelfs gebruikte machines. Ze worden echt gezien als de specialist in de markt. Werk je graag in de bewerkingsmachinebranche en werk je graag met machines die voorzien zijn van de nieuwste technologieën? Spreekt een prettige en familiaire werksfeer binnen een dynamisch bedrijf je aan en ben je op zoek naar een goede baan met zekerheid voor de toekomst en leuke collega's? Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een Monteur Keuring en Onderhoud bewerkingsmachines De functie: Op locatie verricht je zelfstandig keuring en onderhoudswerkzaamheden uit aan machines voor diverse klanten zoals kleine en middelgrote bedrijven alsook bij grote internationaal bekende klanten.
Reageren

Allround Mechanisch Monteur

Den Bosch | 40
Je komt te werken bij dé marktleider binnen Nederland en met een breed assortiment bewerkingsmachines van topmerken leveren zij aan klanten in Nederland en België. Het bedrijf, dat zijn oorsprong vindt in 1978, verkoopt zijn producten onder diverse succesvolle internationale merknamen. Onze opdrachtgever is een innovatief bedrijf die altijd bezig is met vooruitstrevende ontwikkeling, dit maakt aandacht en opleiding richting haar werknemers heel belangrijk. Onze opdrachtgever geeft advies, installeert en programmeert machines, maakt waar nodig maatwerk, traint en ondersteunt gebruikers, verricht keuringen, onderhoudt en repareert machines en verkoopt zelfs gebruikte machines. Ze worden echt gezien als de specialist in de markt. Werk je graag in de bewerkingsmachinebranche en werk je graag met machines die voorzien zijn van de nieuwste technologieën? Spreekt een prettige en familiaire werksfeer binnen een dynamisch bedrijf je aan en ben je op zoek naar een goede baan met zekerheid voor de toekomst en leuke collega's? Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een Allround Mechanisch Monteur De functie: Op locatie verricht je zelfstandig allerhande montagewerkzaamheden aan machines voor diverse klanten zoals kleine en middelgrote bedrijven alsook bij grote internationaal bekende klanten. Je weet je te profileren als een allround Mechanisch monteur waarbij elektrotechnische ervaring een grote pre is. Naast de standaard montageactiviteiten kun je ook werktuigbouwkundige tekeningen en pneumatische schema’s lezen. Je hebt de ambitie jezelf verder te ontwikkelen en te ontplooien.
Reageren

Werkvoorbereider Elektrotechniek

Rotterdam | 40
Samen ben je bezig om het beste resultaat voor de klant te realiseren. Je maakt hiervoor een plan met de projectleider. Bij de projecten ben je bezig met onder andere: *Het opstellen van calculaties; *Het verrichten van bestellingen bij diverse leveranciers; *Het bedenken van slimme oplossingen; *Het onderhouden van contact met zowel de klanten, leveranciers als monteurs.~
Reageren

Werkvoorbereider Installatietechniek

Rotterdam | 40
Samen ben je bezig om het beste resultaat voor de klant te realiseren. Je maakt hiervoor een plan met de projectleider. Bij de projecten ben je bezig met onder andere: *Het opstellen van calculaties; *Het verrichten van bestellingen bij diverse leveranciers; *Het bedenken van slimme oplossingen; *Het onderhouden van contact met zowel de klanten, leveranciers als monteurs.~
Reageren
Alle vacatures