TechCapital

TECH-INSTALLATIE

TECH-CAPITAL is intermediair van technische professionals, onder meer binnen de Installatietechniek.

Het vak installatietechniek is in tal van disciplines verweven. Onder installatietechniek vallen de volgende installaties; Centrale Verwarming, Water, Gas, Klimaat, Dak, Sanitair, Riolering en Legionella etc. Deze technieken komen veelal voor in de utiliteitsbouw, woningbouw, industrie en infra.

Binnen ieder haar eigen werkveld spelen andere zaken waar wij op in spelen. Of het nu gaat om een servicegerichte omgeving, renovatie of nieuwbouw wij zijn dienen wij op de hoogte hoe deze processen in de praktijk werken. Wij hebben in deze branche een ruim netwerk en kennis waardoor wij onze opdrachtgevers en technische professionals aan elkaar kunnen binden.

Neem contact met ons op! Bekijk onze vacatures

Bekijk onze Installatie vacatures

Field Service Engineer

Den Bosch | 40
Je komt te werken bij dé marktleider binnen Nederland en met een breed assortiment bewerkingsmachines van topmerken leveren zij aan klanten in Nederland en België. Het bedrijf, dat zijn oorsprong vindt in 1978, verkoopt zijn producten onder diverse succesvolle internationale merknamen. Onze opdrachtgever is een innovatief bedrijf die altijd bezig is met vooruitstrevende ontwikkeling, dit maakt aandacht en opleiding richting haar werknemers heel belangrijk. Onze opdrachtgever geeft advies, installeert en programmeert machines, maakt waar nodig maatwerk, traint en ondersteunt gebruikers, verricht keuringen, onderhoudt en repareert machines en verkoopt zelfs gebruikte machines. Ze worden echt gezien als de specialist in de markt. Werk je graag in de bewerkingsmachinebranche en werk je graag met machines die voorzien zijn van de nieuwste technologieën? Spreekt een prettige en familiaire werksfeer binnen een dynamisch bedrijf je aan en ben je op zoek naar een goede baan met zekerheid voor de toekomst en leuke collega's? Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een Field Service Engineer De functie: Op locatie verricht je zelfstandig onderhoudswerkzaamheden uit aan machines voor diverse klanten zoals kleine en middelgrote bedrijven alsook bij grote internationaal bekende klanten. Je weet je te profileren als dé specialist.
Reageren

Monteur Keuring en Onderhoud bewerkingsmachines

Den Bosch | 40
Je komt te werken bij dé marktleider binnen Nederland en met een breed assortiment bewerkingsmachines van topmerken leveren zij aan klanten in Nederland en België. Het bedrijf, dat zijn oorsprong vindt in 1978, verkoopt zijn producten onder diverse succesvolle internationale merknamen. Onze opdrachtgever is een innovatief bedrijf die altijd bezig is met vooruitstrevende ontwikkeling, dit maakt aandacht en opleiding richting haar werknemers heel belangrijk. Onze opdrachtgever geeft advies, installeert en programmeert machines, maakt waar nodig maatwerk, traint en ondersteunt gebruikers, verricht keuringen, onderhoudt en repareert machines en verkoopt zelfs gebruikte machines. Ze worden echt gezien als de specialist in de markt. Werk je graag in de bewerkingsmachinebranche en werk je graag met machines die voorzien zijn van de nieuwste technologieën? Spreekt een prettige en familiaire werksfeer binnen een dynamisch bedrijf je aan en ben je op zoek naar een goede baan met zekerheid voor de toekomst en leuke collega's? Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een Monteur Keuring en Onderhoud bewerkingsmachines De functie: Op locatie verricht je zelfstandig keuring en onderhoudswerkzaamheden uit aan machines voor diverse klanten zoals kleine en middelgrote bedrijven alsook bij grote internationaal bekende klanten.
Reageren

Allround Mechanisch Monteur

Den Bosch | 40
Je komt te werken bij dé marktleider binnen Nederland en met een breed assortiment bewerkingsmachines van topmerken leveren zij aan klanten in Nederland en België. Het bedrijf, dat zijn oorsprong vindt in 1978, verkoopt zijn producten onder diverse succesvolle internationale merknamen. Onze opdrachtgever is een innovatief bedrijf die altijd bezig is met vooruitstrevende ontwikkeling, dit maakt aandacht en opleiding richting haar werknemers heel belangrijk. Onze opdrachtgever geeft advies, installeert en programmeert machines, maakt waar nodig maatwerk, traint en ondersteunt gebruikers, verricht keuringen, onderhoudt en repareert machines en verkoopt zelfs gebruikte machines. Ze worden echt gezien als de specialist in de markt. Werk je graag in de bewerkingsmachinebranche en werk je graag met machines die voorzien zijn van de nieuwste technologieën? Spreekt een prettige en familiaire werksfeer binnen een dynamisch bedrijf je aan en ben je op zoek naar een goede baan met zekerheid voor de toekomst en leuke collega's? Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een Allround Mechanisch Monteur De functie: Op locatie verricht je zelfstandig allerhande montagewerkzaamheden aan machines voor diverse klanten zoals kleine en middelgrote bedrijven alsook bij grote internationaal bekende klanten. Je weet je te profileren als een allround Mechanisch monteur waarbij elektrotechnische ervaring een grote pre is. Naast de standaard montageactiviteiten kun je ook werktuigbouwkundige tekeningen en pneumatische schema’s lezen. Je hebt de ambitie jezelf verder te ontwikkelen en te ontplooien.
Reageren

Werkvoorbereider Elektrotechniek

Rotterdam | 40
Samen ben je bezig om het beste resultaat voor de klant te realiseren. Je maakt hiervoor een plan met de projectleider. Bij de projecten ben je bezig met onder andere: *Het opstellen van calculaties; *Het verrichten van bestellingen bij diverse leveranciers; *Het bedenken van slimme oplossingen; *Het onderhouden van contact met zowel de klanten, leveranciers als monteurs.~
Reageren

Werkvoorbereider Installatietechniek

Rotterdam | 40
Samen ben je bezig om het beste resultaat voor de klant te realiseren. Je maakt hiervoor een plan met de projectleider. Bij de projecten ben je bezig met onder andere: *Het opstellen van calculaties; *Het verrichten van bestellingen bij diverse leveranciers; *Het bedenken van slimme oplossingen; *Het onderhouden van contact met zowel de klanten, leveranciers als monteurs.~
Reageren

Stagiair Communicatie en Branding

Bergeschenhoek | 24/40
Ben jij een derde- of vierdejaars HBO/WO student en ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage? Studeer jij Marketing, Communicatie, Media of Commerciële Economie? Ben jij proactief, creatief en is zelfstandig en nauwkeurig werken voor jou geen probleem? Dan hebben wij een leuke uitdagende stage bij voor jou! Wij zijn op zoek naar een stagiair die ons team van 5 komt versterken! Jij gaat de marketing van ons bedrijf oppakken Wat ga je allemaal doen? Je draagt bij aan de uitvoering van het marketing- en communicatieplan; Je ontwikkelen van content voor op de webste en Social Media kanalen; Het aanpassen, maar ook het bedenken van originele online teksten, zoals deze; Dus zoek jij een leuke, uitdagende en zelfstandige fulltime stage? Dan is dit de vacature voor jou!
Reageren

Inhouse Recruiter

Den Bosch | 40
Voor een van onze opdrachtgevers, in de omgeving van Den Bosch, zijn we op zoek naar een Inhouse Recruiter Techniek. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het gehele wervingstraject. Hierin krijg je alle vrijheid voor het inzetten van vernieuwende en creatieve wervingsacties.
Reageren

(senior) ontwerper Openbare Ruimte

Regio Rotterdam | 36
Als ontwerper maakt je ontwerpen en geef je advies openbare ruimte. - Je maakt ontwerpen voor de openbare ruimte van voorontwerp tot definitief ontwerp. - Je hebt contact met externe partijen en je zoekt daarin de samenwerking op. - Je stelt en maakt plannen op. - Je coacht en stuurt de andere tekenaars aan. - Je voert overleggen met bewoners en stakeholders zowel intern als extern. - Je doet mee met workshops en themabijeenkomsten.
Reageren

Uitvoerder Beton

Rotterdam | 40
- Als uitvoerder voer je verschillende betonbouw- en betonbeheerprojecten uit. - Je bent een goede coach in het coördineren en aansturen van de uitvoering en (bouwplaatsmedewerkers) van diverse projecten. - Je bent bekend met uitvoeringsplannen en overlegt met projectleiders over personeelsinzet en levering van materiaal, zodat binnen het afgesproken budget een veilige, kwalitatief optimale en tijdige projectuitvoering wordt gewaarborgd. - Jouw motivatie is om een mooi project tot een goed einde te brengen.
Reageren

Systems Engineer

Regio Amsterdam | 40
- Het inrichten van Relatics van specifieke Projecten. - Het ondersteunen van (project) teamleden op het gebied van Verificatie en Validatie. - Het in de gaten houden van problemen van processen en informatiestromen. - Het deelnemen aan kennissessies in Relactics. - Het actueel houden van Systems Engineering Handboek met de daarbij behorende procesbeschrijvingen. - Het organiseren van trainingen in Relatics.
Reageren

Directievoerder

Rotterdam | 40
Als Directievoerder Wegenbouw en riolering ben je verantwoordelijk voor het eindresultaat bij diverse projecten. Je behoudt toezicht op de projecten en onderhoudt het contact met de Aannemers. Daarnaast onderhandel je met je klanten en ben je bezig met de nieuw UAV of UAV – GC contractvormen en RAW bestekken. Het beheren van de financiën en de eindrekeningen maken zijn onderdelen van je werkzaamheden. Als directievoerder binnen een dynamische omgeving heb je een grote verantwoordelijkheid en moet je dus stressbestendig zijn en snel kunnen schakelen.
Reageren

Werkvoorbereider Wegen en Riolering

Rotterdam | 32 - 40
Voor de werkvoorbereiding van een aantal projecten in de omgeving Rotterdam ben ik op zoek naar een ervaren Werkvoorbereider wegen- riolering voor de duur van ca 1 jaar. Het grootste gedeelte van jouw werkzaamheden bestaan uit AutoCAD- tekenwerkzaamheden en het voorbereiden van bestekken. Je werkzaamheden als Projectvoorbereider zijn: Tekenwerk verrichten met AutoCAD en tekeningen aanpassen conform NLCS; Opstellen van bestekken (RAW- systematiek); Opstellen van kostenberamingen; Aanvragen van vergunningen en ontheffingen; Afstemmen en coördineren met interne en externe partijen over de verschillende projectonderdelen;
Reageren

Uitvoerder GWW

Rotterdam | 40
Als Uitvoerder GWW ben je verantwoordelijk voor het aansturen en delegeren van operationele werkzaamheden. Je geeft leiding aan het team en je stuurt diverse GWW-projecten aan. Verder ben je medeverantwoordelijk voor een positief projectresultaat. De volgende werkzaamheden worden o.a. uitgevoerd: • Toezien dat de uitvoeringswerkzaamheden conform de van te voren vastgestelde richtlijnen (kwantiteit en kwaliteit) worden uitgevoerd; • Verantwoordelijk voor het tijdig afroepen van materialen en een tijdige aan- en afvoer van al het benodigde materieel en materiaal alsmede voor de afvoer van afval; • Het signaleren van meer- en/of minder werk en dit rapporteren aan de projectleider; • Het instrueren en begeleiden van medewerkers en onderaannemers; • Deelnemen aan diverse bijeenkomsten waaronder kick off bijeenkomsten en bouwvergaderingen; • Het onderhouden van contact met de opdrachtgever over de start, - voortgang- en het afronden van projecten; • Verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van de projecten; • Het nemen van beslissingen die samenhangen met- of voortvloeien uit de KAM-activiteiten behoren ook tot de functie. Kortom: Je organiseert het werk op basis van veiligheid, kwaliteit en productie.
Reageren

Tendermanager

Amsterdam | 40
Als tendermanager zorg je voor de integrale samenwerking tussen verschillende disciplines op een zodanige wijze dat er een competitieve inschrijving wordt gerealiseerd. Jij formuleert de strategy-to-win en bent verantwoordelijk voor de uitvoering hiervan. Daarnaast weet je in concepten te denken en doorgrond je met je team het project en werkt resultaatgericht aan een competitieve inschrijving. Daarbij bewaak je het tenderbudget en neem je alle benodigde stappen om de tender succesvol af te sluiten. Je werkt met een team van specialisten aan het opstellen van de inschrijfbegroting, het kwalitatieve deel van de aanbieding, het risico- en kansen dossier en ziet toe op de toepassing en naleving van de procedures. Kortom we zijn op zoek naar een creatieve tendermanager met een frisse blik op het tenderproces en oog voor innovatie.
Reageren

Calculator/ Werkvoorbereiding

Bergschenhoek | 40
Per direct op zoek naar een ambitieuze calculator/werkvoorbereider met passie voor techniek! Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: • Calculaties maken en samen met het team/management tot een passende aanbieding komen • Offertes maken en deze communiceren met de potentiële opdrachtgever • Na opdracht verantwoordelijk voor het samenstellen van een werkmap, waarin alle gegevens zijn verzameld voor het optimaal aansturen van het project • In overleg met de uitvoering komen tot inkoop van materialen en eventuele onderaanneming • Meedraaien in de kostenbewaking van de aangenomen projecten • Accuraat reageren op afwijkingen in de kostenbewaking om zo tot optimalisatie van de projecten te komen • In overleg met de uitvoerders meer-en minderwerk indienen en afrekenen • Bereid om waar nodig collega’s te ondersteunen
Reageren

Projectcoördinator

Bergschenhoek | 40
Als projectcoördinator werk je samen met een team van specialisten, waaronder ontwerpers en bestekschrijvers, en geef jij vorm aan civieltechnische projecten. De variërende grootte van werken zorgen ervoor dat je soms één groot project draait en soms diverse kleinere tegelijkertijd. Je zorgt ervoor dat de werkzaamheden volgens het bestek en de tekeningen uitgevoerd worden. Daarbij ben je verantwoordelijk voor de inzet van mensen en middelen en een doelmatige administratie als het gaat om materiaal, materieel en tijd. • Je gaat de ontwerptekening controleren de op inhoud; • Je stelt de deelopdracht op aan de hand van het moedercontract; • Je stelt de uitvoeringsplanning, V&G-plannen, werkplannen, keuringsplannen en kwaliteitsplannen op; • Je stelt afwijkingen en termijnen op; • Je bent verantwoordelijk voor de inkoop en het contracteren van leveranciers en onderaannemers.
Reageren

Mechanical Engineer

Omgeving Rotterdam | 40
Wil je graag werken in een technische omgeving, waar je in de werkplaats direct datgene zie wat jij geëngineerd hebt? Wil jij werken bij een mooie organisatie waar ieder te ontwerpen product anders is? Je komt te werken binnen een klein team op de afdeling engineering waar je de volgende veelzijdige taken uitvoeren. - Je bedenkt, berekent en tekent samen met het team en de klant het ontwerp. - Je calculeert, bestelt en documenteert alle onderdelen.
Reageren

Stage Recruitment & Employer Branding

Bergschenhoek | 32/40
Ben jij een gedreven HRM talent met interesse in recruitment en Employer branding?, Dan is dit jouw kans om jouw interesses in de praktijk verder uit te diepen! Tech-Capital is onderdeel van een gerenommeerd bemiddelingsbureau en maakt als losse businessunit een snelle ontwikkeling door. Dit heeft geresulteerd in een naamswijziging en een daarop aansluitende bedrijfsfilosofie. Deze stage biedt je de kans en ruimte om als volwaardig lid binnen de operatie mee te draaien. Daarnaast participeer je actief in het ontwikkelen van een Employer Brand beleid. Dit met als doel om het werkgeversmerk van Tech-Capital op een duurzame wijze op de kaart te zetten/ te versterken. *Werkzaamheden bestaan zodoende onder andere uit;* • Het participeren in het vermarkten van het ons werkgeversmerk, • Het verzorgen en bedenken van efficiënte inzet (social)media, • Voeren van intake/kennismakingsgesprekken met kandidaten en relaties, • Inventariseren aanvragen en matchen kandidaten. • De vanuit studie voortvloeiende verplichtingen,
Reageren

BIM-Revit Modelleur

Eindhoven | Fulltime
Voor een van onze relaties zijn wij op zoek naar een ambitieuze Elektrotechnicus/BIM Modelleur. Als BIM Modelleur werk je aan het ontwerp van elektrotechnische installaties. Dit doe je in nauw samenspel met de projectleiders en adviseurs van de diverse ontwerpteams binnen de organisatie. Je ondersteunt de projectmanagers bij diverse projecten en hebt zodoende een groot aandeel in het ontwerpen van technische installaties binnen gebouwen. Dit in een specialistische omgeving waarin je gestimuleerd wordt jezelf te ontwikkelen.
Reageren

Elektrotechnisch/Mechanisch onderhoudsmonteur

Rotterdam | 40
Binnen deze duurzame functie werk je binnen een team onderhoudsmonteurs samen. Jullie zijn verantwoordelijk voor het in topconditie houden van het machinepark zodat deze optimaal benut kan worden. Zodoende stel je onderhoudsplannen op en verricht je eventuele reparaties of onderhoud op een zo'n efficiënt mogelijke manier. Je voert preventief en correctief onderhoud uit en doet dit volgens de laatste voorschriften en veiligheidseisen. Je bent in staat om, als nodig, verbetervoorstellen te doen en je denkt actief mee in het kader van kostenvermindering, verbruik en veiligheid. Bij ernstige storingen ben jij het aanspreekpunt en schakel je, indien nodig, de mobiele technici of een externe partij in.
Reageren

Junior Monteur Elektrotechniek

Landelijk | 38
Heb je een opleiding binnen de elektrotechniek en ben je op zoek naar een mooie, uitdagende en duurzame kans bij een mooi bedrijf? Tech-Capital helpt je hierbij!. Elektrotechniek is een breed begrip. Van nieuwbouw of renovatie, service en onderhoud, burgerwerk, utiliteit of infra, op een vaste locatie of door het land, wel of geen storingsdiensten enzovoorts.. Jij als elektromonteur sluit misschien naadloos aan op de ene functie, terwijl de andere functie beter bij iemand anders past. Hier heb je al vast een beeld bij. Omdat onze ervaring leert dat dit beeld niet altijd aansluit bij wat men in de praktijk ervaart bieden we bij twijfel proefstages aan waar je in de keuken van een van onze opdrachtgevers kan kijken. Voor verschillende relaties (landelijk) zijn wij op zoek naar enthousiaste en leergierige elektromonteurs die zich in een bepaald segment willen verdiepen. Dit zal deels gebeuren middels learning on the job maar zeker ook door gefaciliteerde ondersteunende opleidingen. Doelstelling is altijd om je klaar te stomen voor een vaste aanstelling bij 1 van onze relaties. Hierdoor kom je bij Tech-Capital in aanmerking voor langdurige dienstbetrekkingen.
Reageren

Installatiemonteur

Utrecht en omstreken | 38
Binnen deze dynamische functie maak je deel uit van een hecht team monteurs. Je bedient zowel oude als nieuwe klanten. De werkzaamheden bestaan uit het installeren van keukenapparatuur op locatie. Je vind het leuk om samen te werken maar ook zeker in staat individueel je werkzaamheden te verrichten. Het betreft een dynamische functie met klanten in de gehele regio.
Reageren

Systems Engineer

Amsterdam | 38
- Het inrichten van Relatics van specifieke Projecten.- Het ondersteunen van (project) teamleden op het gebied van Verificatie en Validatie.- Het in de gaten houden van problemen van processen en informatiestromen.- Het deelnemen aan kennissessies in Relactics.- Het actueel houden van Systems Engineering Handboek met de daarbij behorende procesbeschrijvingen.- Het organiseren van trainingen in Relatics.
Reageren

Mechanical Engineer

Bergschenhoek | 38
Je komt te werken binnen een klein team op de afdeling engineering waar je de volgende veelzijdige taken uitvoeren.- Je bedenkt, berekent en tekent samen met het team en de klant het ontwerp.- Je calculeert, bestelt en documenteert alle onderdelen.
Reageren

Elektromonteur

Rotterdam | 40
Binnen deze functie ben je werkzaam als elektromonteur binnen een utilitaire omgeving. Je geeft invulling aan aansprekende nieuwbouw- en renovatieprojecten binnen regio Rotterdam. Dit bij een betrouwbaar bedrijf waarmee het prettig schakelen is en welke met haar medewerkers meedenkt.Een greep uit de te verrichte werkzaamheden:Je bent in staat bouwkundige tekeningen te interpreteren en installatietekeningen te lezenJe voert montagewerkzaamheden zelfstandig uit en streeft hierbij naar uitvoering binnen de gestelde normtijden. Je bent in staat om aan de hand van tekeningen zelfstandig het werk aan te vangen. Je signaleert meer- en minderwerkJe speelt commerciële kansen intern door voor verdere opvolgingJe houdt revisie werk bij. Je verzorgt de eigen generieke materiaalbehoefteJe gaat inventief te werk bij het oplossen van eenvoudige praktische problemenJe communiceert met de leidinggevende over de voortgang en bijzonderheden van het projectJe controleert de eigen werkzaamheden volgens de geldende kwaliteitsnormenJe verzorgt wekelijks de uurregistratie. Uiteraard geldt ook voor deze vacature dat je, bij wederzijdse tevredenheid, bij de opdrachtgever in dienst zal treden
Reageren

Werkvoorbereider Wegen en Riolering

Bergen Op Zoom | 40
Voor de werkvoorbereiding van een aantal projecten zijn wij op zoek naar een ervaren Werkvoorbereider wegen- rioleringHet grootste gedeelte van jouw werkzaamheden bestaan uit AutoCAD- tekenwerkzaamheden en het voorbereiden van bestekken.Tekenwerk verrichten met AutoCAD en tekeningen aanpassen conform NLCS;Opstellen van bestekken (RAW- systematiek);Opstellen van kostenberamingen;Aanvragen van vergunningen en ontheffingen;Afstemmen en coördineren met interne en externe partijen over de verschillende projectonderdelen;
Reageren

Werkvoorbereider, Tekenaar- Engineer Elektrotechniek

Landelijk | 40
In deze rol ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en begeleiding van elektrotechnische installaties. Hierbij richt je je vooral op kwaliteit en beheersing van de kosten. Het betreft een functie bij een middelgroot bedrijf en actief in Nederland en België. Het bedrijf is gespecialiseerd in pompen ten behoeve van drink en afvalwaterinstallaties. Het bedrijf heeft een goede reputatie bij waterschappen en gemeenten. Aan de hand van het bestek maak je het voorontwerp en de tekening van de installatie. Je maakt de voorcalculaties en verzorgd de bestellingen van de materialen. Daarnaast onderhoud je het contact met opdrachtgevers en leveranciers.
Reageren

Uitvoerder Beton

Nieuwendijk | 40
Als uitvoerder voer je verschillende betonbouw- en betonbeheerprojecten uit.Je bent een goede coach in het coördineren en aansturen van de uitvoering en (bouwplaatsmedewerkers) van diverse projecten.Je bent bekend met uitvoeringsplannen en overlegt met projectleiders over personeelsinzet en levering van materiaal, zodat binnen het afgesproken budget een veilige, kwalitatief optimale en tijdige projectuitvoering wordt gewaarborgd.Jouw motivatie is om een mooi project tot een goed einde te brengen
Reageren

Elektromonteur

Landelijk | 40
In de functie van elektromonteur zal je je bezighouden met het installeren, aansluiten en in bedrijf stellen van elektrische bedienbare schuifpoorten, slagbomen en stroomschoksystemen. Daarnaast behoort het oplossen van storingen aan bovengenoemde installaties en kleine mechanische reparatiewerkzaamheden aan hekwerken en poorten tot je takenpakket.
Reageren

(aankomend) servicemonteur PO/PI

Monster | 40
Onze opdrachtgever is voor een duurzame uitbreiding op zoek naar een (leergierige) aankomend PO/PI servicemonteur. Je gaat voornamelijk in opdracht van woningbouwverenigingen het onderhoud aan de CV installaties verrichten. Zodoende ben je actief in de woningbouw en particuliere sector. Jouw werkzaamheden bestaan uit het onderhouden, repareren en verhelpen van storingen. Je geeft invulling aan een afwisselende en vrije rol waarbij je de beschikking krijgt over een volledig uitgeruste bedrijfsauto. Daarnaast krijg je de mogelijkheid je verder te ontwikkelen tot PO/PI monteur.
Reageren

Werkvoorbereider OV/VRI

Zoetermeer | 40
Als werkvoorbereider werk je nauw samen met een uitvoerder en ben je in hoofdlijnen verantwoordelijk voor het voorbereiden en bewaken van de technische uitvoering, van de aan jouw toegewezen projecten bij verschillende gemeenten. In samenwerking met de uitvoerder stel je de planningen van de projecten op en zorg je voor een goede overdracht incl. de opvolging van de uitvoering. Je stelt de uitvoeringsdocumenten op en je beheert deze. Je signaleert risico’s en rapporteert meerwerk bij de klanten, draagt zorg voor de bestelling van materialen en bewaakt de leverdatum. Ook verricht je revisiewerk en draag je zowel intern als extern zorg voor de oplevering daarvan.
Reageren

Installatiemonteur W

Rotterdam | 40
Binnen deze functie ben je werkzaam als installatiemonteur binnen een utilitaire omgeving. Je geeft invulling aan aansprekende nieuwbouw- en renovatieprojecten binnen regio Rotterdam. Dit bij een betrouwbaar bedrijf waarmee het prettig schakelen is en welke met haar medewerkers meedenkt.Een greep uit de te verrichte werkzaamheden:Je bent in staat bouwkundige tekeningen te interpreteren en installatietekeningen te lezen.Je voert montagewerkzaamheden zelfstandig uit en streeft hierbij naar uitvoering binnen de gestelde normtijden. Je bent in staat om aan de hand van tekeningen zelfstandig het werk aan te vangen. Je signaleert meer- en minderwerk.Je speelt commerciële kansen intern door voor verdere opvolging.Je houdt revisie werk bij. Je verzorgt de eigen generieke materiaalbehoefte.Je gaat inventief te werk bij het oplossen van eenvoudige praktische problemen.Je communiceert met de leidinggevende over de voortgang en bijzonderheden van het project.Je controleert de eigen werkzaamheden volgens de geldende kwaliteitsnormen.Je verzorgt wekelijks de uurregistratie. Uiteraard geldt ook voor deze vacature dat je, bij wederzijdse tevredenheid, bij de opdrachtgever in dienst zal treden
Reageren

Uitvoerder Beton/GWW

Langeweg | 40
Als uitvoerder voer je verschillende betonbouw- en betonbeheerprojecten uit. Je bent een goede coach in het coördineren en aansturen van de uitvoering en (bouwplaatsmedewerkers) van diverse projecten.Je bent bekend met uitvoeringsplannen en overlegt met projectleiders over personeelsinzet en levering van materiaal, zodat binnen het afgesproken budget een veilige, kwalitatief optimale en tijdige projectuitvoering wordt gewaarborgd. Jouw motivatie is om een mooi project tot een goed einde te brengen.
Reageren

Werkverantwoordelijke Elektra (WV-er)

Landelijk | 40
De werkzaamheden betreffen: * Werkplekken controleren; * Opstellen van werk- en schakelplannen; * Uitschrijven van raamopdrachten * Het toetsen van opleiding en ervaring van ingehuurd en eigen personeel; * Het instrueren van ingehuurd en eigen personeel; * Het toezicht houden op het gebruik van PBM’s en andere veiligheidsmiddelen; * Contact met OIV’er.
Reageren

Werkvoorbereider Elektrotechniek

Capelle aan den IJssel | 40
Samen ben je bezig om het beste resultaat voor de klant te realiseren. Je maakt hiervoor een plan met de projectleider. Bij de projecten ben je bezig met onder andere:Het opstellen van calculaties;Het verrichten van bestellingen bij diverse leveranciers;Het bedenken van slimme oplossingen;Het onderhouden van contact met zowel de klanten, leveranciers als monteurs.
Reageren

Hoofduitvoerder GWE (Infra Techniek)

Landelijk | 40
Als hoofduitvoerder coördineer, begeleid en controleer je alle technische en commerciële werkzaamheden van de (assistent) uitvoerders bij de aanleg en het onderhoud van kabels en leidingen. De werkzaamheden betreffen: * In overleg met de bedrijfsleider en (assistent) uitvoerders ervoor zorgdragen dat een opdracht wordt uitgevoerd volgens alle geldende richtlijnen, kwaliteits-, veiligheids- en milieueisen; * Contact onderhouden met de opdrachtgevers inzake technisch en financiële zaken; * Aansturen van (assistent) uitvoerders; * Zorgdragen voor een goede start van de werkzaamheden: uitleg geven aan de (assistent) Uitvoerders over de opdracht, zowel technisch en financieel; * Bijhouden van een gedegen projectadministratie. Verantwoordelijk zijn voor de controle van de kostenaspecten van een project; * Controleren en vastleggen van kwaliteits-, veiligheids- en milieueisen.
Reageren

Monteur Openbare Verlichting

Omgeving Zoetermeer & Halsteren | 40
Voor deze duurzame vacature zijn wij op zoek naar een sociale elektrotechneut met affiniteit voor de infratechniek. Als Monteur Openbare Verlichting werk je aan het samenstellen én plaatsen van lichtmasten op het kabelnet. Zodoende bestaan de werkzaamheden onder andere uit: * Het plaatsen en aansluiten van verlichting, verzorgen administratie, * Het verzorgen van technische voorbereidingen, * Het signaleren van meer/minder werk, * Het maken van aansluitschetsen, * Het doen van verbetervoorstellen, * Het uitvoeren van reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Je voert jouw werkzaamheden zowel alleen als in teamverband uit en stelt je op als ambassadeur van de organisatie. Je bent veelvuldig in contact met klanten en bent in staat de klantwens naar mogelijke oplossingen door te vertalen.
Reageren
Alle vacatures