TechCapital

TECH-INSTALLATIE

TECH-CAPITAL is intermediair van technische professionals, onder meer binnen de Installatietechniek.

Het vak installatietechniek is in tal van disciplines verweven. Onder installatietechniek vallen de volgende installaties; Centrale Verwarming, Water, Gas, Klimaat, Dak, Sanitair, Riolering en Legionella etc. Deze technieken komen veelal voor in de utiliteitsbouw, woningbouw, industrie en infra.

Binnen ieder haar eigen werkveld spelen andere zaken waar wij op in spelen. Of het nu gaat om een servicegerichte omgeving, renovatie of nieuwbouw wij zijn dienen wij op de hoogte hoe deze processen in de praktijk werken. Wij hebben in deze branche een ruim netwerk en kennis waardoor wij onze opdrachtgevers en technische professionals aan elkaar kunnen binden.

Neem contact met ons op! Bekijk onze vacatures

Bekijk onze Installatie vacatures

Elektrotechnisch/Mechanisch onderhoudsmonteur

Rotterdam | 40
Binnen deze duurzame functie werk je binnen een team onderhoudsmonteurs samen. Jullie zijn verantwoordelijk voor het in topconditie houden van het machinepark zodat deze optimaal benut kan worden. Zodoende stel je onderhoudsplannen op en verricht je eventuele reparaties of onderhoud op een zo'n efficiënt mogelijke manier. Je voert preventief en correctief onderhoud uit en doet dit volgens de laatste voorschriften en veiligheidseisen. Je bent in staat om, als nodig, verbetervoorstellen te doen en je denkt actief mee in het kader van kostenvermindering, verbruik en veiligheid. Bij ernstige storingen ben jij het aanspreekpunt en schakel je, indien nodig, de mobiele technici of een externe partij in.
Reageren

Installatiemonteur

Utrecht en omstreken | 38
Binnen deze dynamische functie maak je deel uit van een hecht team monteurs. Je bedient zowel oude als nieuwe klanten. De werkzaamheden bestaan uit het installeren van keukenapparatuur op locatie. Je vind het leuk om samen te werken maar ook zeker in staat individueel je werkzaamheden te verrichten. Het betreft een dynamische functie met klanten in de gehele regio.
Reageren

Installatiemonteur W

Capelle aan den IJssel | 38
Binnen deze functie ben je werkzaam als installatiemonteur binnen een utilitaire omgeving. Je geeft invulling aan aansprekende nieuwbouw- en renovatieprojecten binnen regio Rotterdam. Dit bij een betrouwbaar bedrijf waarmee het prettig schakelen is en welke met haar medewerkers meedenkt. _Een greep uit de te verrichte werkzaamheden:_ * Je bent in staat bouwkundige tekeningen te interpreteren en installatietekeningen te lezen. * Je voert montagewerkzaamheden zelfstandig uit en streeft hierbij naar uitvoering binnen de gestelde normtijden. Je bent in staat om aan de hand van tekeningen zelfstandig het werk aan te vangen. Je signaleert meer- en minderwerk. * Je speelt commerciële kansen intern door voor verdere opvolging. * Je houdt revisie werk bij. Je verzorgt de eigen generieke materiaalbehoefte. * Je gaat inventief te werk bij het oplossen van eenvoudige praktische problemen. * Je communiceert met de leidinggevende over de voortgang en bijzonderheden van het project. * Je controleert de eigen werkzaamheden volgens de geldende kwaliteitsnormen. * Je draagt zorg voor een veilige werkomgeving, voor jezelf en collegas, handelt adequaat op onveilige situaties. * Je gaat zorgvuldig om met de bedrijfseigendommen, voorraden en (eigen) gereedschap (good housekeeping). * Je begeleidt in voorkomende gevallen leerlingmonteurs. * Je verzorgt wekelijks de uurregistratie. Uiteraard geldt ook voor deze vacature dat je, bij wederzijdse tevredenheid, bij de opdrachtgever in dienst zal treden.~
Reageren

Aankomend PO/PI monteur Servicemonteur CV

Omgeving Rotterdam | 38
Onze opdrachtgever is voor een duurzame uitbreiding op zoek naar een leergierige aankomend PO/PI servicemonteur. Je gaat voornamelijk in opdracht van woningbouwverenigingen het onderhoud aan de CV installaties verrichten. Zodoende ben je actief in de woningbouw en particuliere sector. Jouw werkzaamheden bestaan uit het onderhouden, repareren en verhelpen van storingen. Je geeft invulling aan een afwisselende en vrije rol waarbij je de beschikking krijgt over een volledig uitgeruste bedrijfsauto. Daarnaast krijg je de mogelijkheid je verder te ontwikkelen tot PO/PI monteur.
Reageren

Storingstechnicus W & E/I

Omgeving Amsterdam | 40
voor deze vacature zijn wij op zoek naar een vakvolwassen technicus die zowel op elektrotechnisch- als op werktuigbouwkunidg gebied uit de voeten kan. Je bent als Storingstechnicus werkzaam binnen de industriële omgeving welke voor wat betreft locatie per dag kan verschillen. Je verzorgt bij de verschillende relaties zowel de preventieve- als het correctieve onderhoud. Zodoende bestaan de werkzaamheden onder andere uit het lokaliseren van complexe storingen aan W- en E/I installaties.
Reageren
Alle vacatures