TechCapital

Over Tech-Capital

Tech-Capital is ontstaan uit de gedeelde passie voor techniek en het vermogen om als sparringspartner te kunnen adviseren én faciliteren bij personeelsvraagstukken. Met ruim 25 jaar ervaring binnen de arbeidsbemiddeling is Tech-Capital, afhankelijk van de vraag, middels haar bewezen netwerk in staat maatwerk voor personele vraagstukken te leveren. Tech-Capital staat voor haar kandidaten. Er wordt ingezet op een intensieve wederzijdse samenwerking waarin de kandidaatwens geïnventariseerd en zo nodig in overleg bijgesteld wordt.

Met eventuele ondersteuning vanuit de Tech-Capital-Acadamy biedt Tech-Capital uitgebreide mogelijkheden om te kunnen voorzien in de ontwikkelwens van de kandidaat. Kenmerkend voor Tech-Capital is de laagdrempeligheid en persoonlijke benadering vanuit een professionele setting.

Met diezelfde persoonlijke benadering richt Tech-Capital de samenwerking met haar relaties in. Deze bevinden zich in de sectoren infra, civiel, elektro- en installatietechniek. Door samen de pijnpunten binnen de organisatie bloot te leggen is Tech-Capital in staat haar relatie te adviseren over de kritische aandachtspunten binnen het voorgelegde profiel. Deze aanpak resulteert in een passende oplossing of het nu om de tijdelijke inzet van specialistische kennis of de structurele invulling van sleutelposities binnen de organisaties gaat.

Tech-Capital is gevestigd in Bergschenhoek (Rotterdam). Voor een kopje koffie en een eerste kennismaking bent u hier altijd van harte welkom. Het maken van een afspraak op locatie behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Neem daarvoor contact op via contact

Neem contact met ons op! Bekijk onze vacatures