TechCapital

Werkwijze

Tech-Capital richt zich op de bemiddeling van zowel starters als ervaren professionals binnen infra, civiel, elektro- en installatietechniek. Door een uitgebreide inventarisatie van de kandidaat(wens) zijn de consultants binnen Tech-Capital in staat een gedetailleerd kandidaatprofiel aan te leggen waarin zowel persoonlijke- als technische vaardigheden opgenomen zijn. Ter borging van de kwaliteit volgt er na de persoonlijke kennismaking altijd een referentieonderzoek om onze bevindingen vanuit de kennismaking bij de referent te toetsen. Afhankelijk van de gewenste functie kan eveneens een aanvullend assessment onderdeel van de selectieprocedure uitmaken.

Tech-Capital is altijd op zoek naar partnerschap. Dit omdat wij geloven dat succesvol bemiddelen uit meer bestaat dan enkel een CV schuiven. Wij zien het bouwen van een gelijkwaardige relatie als kritische succesfactor om op een efficiënte wijze te kunnen voorzien in passende oplossing voor de personeelsvraagstukken. Door ook vanuit onze relatiekant tot een gedetailleerd profiel te komen is Tech-Capital in staat een goede inschatting te maken of de persoon achter het CV ook daadwerkelijk bij desbetreffende relatie past.

Afhankelijk van de wensen en ambities van onze opdrachtgevers en kandidaten biedt Tech-Capital de volgende diensten aan:

  • projectmatige detachering
  • detachering richting dienstverband bij opdrachtgever
  • werving & selectie
  • interim-professionals / freelanceer

Na het realiseren van een succesvolle match voorziet Tech-Capital, afhankelijk van het gekozen traject, in eventuele opleidingsbehoefte.

De omschreven werkwijze heeft zijn waarde al veelvuldig bewezen. Door helder te zijn in onze communicatie, niet bang te zijn om mee te denken en gemaakte afspraken na te komen creëert Tech-Capital vanaf het startpunt duidelijkheid voor alle partijen.

Neem contact met ons op! Bekijk onze vacatures